bedste Pakkerejser,  Parasailing,  Rejseplan,  Snorkling,  Sportsaktiviteter,  sportsbegivenhed,  Turistattraktion,  vandsportsaktiviteter

Vand Sport Ferie i Mauritius

Øen Mauritius, med dens hvide pulver sand og uberørte strande, er bare den perfekte flugt og engagere sig i forskellige vandsportsaktiviteter. Beliggende midt i det Indiske Ocean, det er en førsteklasses turistattraktion med turister fra alle dele af verden, konvergerer i dette paradis ø.

Hovedsageligt en destination for strand elskere, kan en ferie i Mauritius nu være en fuld-skala vand sportsbegivenhed for de mere atletiske dem. En bred vifte af vandsportsaktiviteter  kan holde nogens rejseplan travlt, underholdende og endda særdeles spændende.

Farvandene omkring øen giver mulighed for en bred vifte af vandsport såsom snorkling, dykning, sejlads, dybhavsfiskeri, kajak, windsurfing, jetski, sub-vand gåtur, motorbåd rejser, parasailing og meget mere.

For dem, der ikke er komfortable at gå til dybt vand, snorkling er ideel. De fleste af de snorkeling pletter er tæt på havet, og nogle af de bedste af dem er lige inden den stenede kyster. For dem, der ikke ønsker at tage en dukkert i vandet, kan glas bund både lejes til at give meget klare glimt af det marine liv og koraller nedenunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *