bedste Pakkerejser,  Forpligtelser Rejser,  Natteliv,  Rejs Til,  Sikker Rejser

For kærlighed Boats, Cruise Hvordan gør jeg?

Alle de store flugt kommer med en masterplan, så enhver drøm ferie. Hvis du planlægger en afslappende men sjovt krydstogt ferie, at finde den rigtige Cruise Line bør være dit største prioritet. Du kan skelne det rigtige cruiseship gennem forskning og læsning cruiseship Review Online.

Krydstogtskib bedømmelser er baseret fra første hånd erfaringer med cruise line kunder. De fleste Bedøm de ting, der anses væsentlige landsby everytime gæster og ferierejsende. Du kan allerede nu Vurdere dig selv om et skibs faciliteter, tjenester, mad og rejser tidsplaner bare ved at læse Disse førstehåndsvidne redegjort for deres tidligere kunder. Det er også en meget bekvem måde at specificeret dit krydstogt linje valg og strege dem, der ikke på niveau med din smag.

Disse websites havetheir liste over krydstogtskibe, og det er kategoriseret for din bekvemmelighed fra store linjer til luksus linjer til små skibe. Port og destination anmeldelser er overpris inkluderet. De giver overpris Deres liste over de bedste krydstogtskibe i henhold til anmeldelser.

Corey Balazowich – 2013

Her er en simpel tre-trin guide til at finde den rigtige krydstogtskib til din næste ferie.

Beslut dig for en Cruise Kategori: Dette er det første skridt til at opnå din drøm krydstogt ferie. Du skal vælge, hvilken af de krydstogtskibe du gerne bord i. Hvis tanken om boarding i en massiv skib lyder behageligt for dig, kan du prøve de Mainstream / Big Cruises. Eksempler i kategorien er Carnival, norsk, Prinsesse og Royal Caribbean Cruises.

Mainstream linjer er populære blandt turister, da de tilbyder forskellige faciliteter, og overpris ofre de bedste bly-i prisen. Der er også en familie Cruise kategorien Velegnet til en stor gruppe af gæster med børn. Et godt eksempel på dette er Disney Cruise Line.

Hvis du foretrækker en mindre overfyldt og mere intimt rendezvous og du er op for omkostningerne derefter at tage en luksus linje er ideel. Luksus linjer er typisk mindre skibe, men med den bedste værdi for dine penge. Der er overpris Upper Premium og Premium Cruise Lines Hvis du stadig ønsker at gemme og stadig krydstogt med stil.

Corey Balazowich – 2013

Andre typer af krydstogter er Niche Cruises, River Cruises og Sejlskibe. Alle disse er garanteret med utrolige liv skiftende ferie oplevelser.

Beslut hvor du ønsker at gå: Så hvor vil du ønsker at rejse? Det hele afhænger af din placering af valg. Vil det være i Caribien, Asien, eller Europa? Og når du endelig besluttet på din foretrukne placering, kan du nu tjekke på krydstogtskibe der køre på denne region.

At finde en god Rejsebureau: Ja, kan du direkte bestille fra krydstogtskibe, men hvis du ikke er særlig med de praktiske grynet af booking en tur, vil en trofast rejsebureau ikke ondt Så meget for en minimal ekstra omkostninger.

Travelling Bør ikke være frustrerende og kompliceret. Bare Følg disse trin, og du er på vej til din drøm ferie. Have det sjovt og nyde hvert minut af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *